Fil 003

Växter i inredningen

Vi var på husvisning i ett litet Atriumhus för ett litet tag sedan, ett hus som jag tror som de flesta som var på visningen blev lite förälskade i. (Det visade sig även på budgivningen..) Något som jag tänkte ta fasta på och som jag upptäckte att jag blev väldigt förtjust i var just inredningen med små plantor och växter. Att ta små skott och sätta i en glasburk är inte bara praktiskt utan är väldigt enkelt och snyggt sätt att ”piffa” hemma. Tycker jag i alla fall. Fil 000 Fil 001

Bilderna ovan är från husprospektet, jag upptäckte att även om vi inte fick huset så kan jag spara prospektet och ta inspiration från det jag gillade istället. Glaskulorna i fönstret kunde köpas från Lagerhaus förut men de verkade vara slut i lager när jag kollade, nya verkar komma till hösten 2016. Fina amplar kan köpas på Granit. Glashyllan jobbar jag på fortfarande, tänker att den kanske måste måttbeställas från en glasmästare.

Min inredning med växter

Fil 002

Fil 003

Har nu själv påbörjat min inredning med växter glasflaskorna i fönstret heter ”Vårvind” och köptes på IKEA för 39 kr. Glaskupan på hyllan köpte jag på Granit för 149 kr, finns även en storlek större. Vi har även ett stort antal snittblommevaser från IKEA sedan vårt bröllop för två år sedan, de använder jag friskt till att sätta små gröna skott i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *