turkos_host_large

Bo bra och att blogga

turkos_host_large
Turkos tapet från Happywall.se

Hej!

Sofia heter jag och jag tänker just nu väldigt mycket på inredning och vilka olika möjligheter det finns att bo på. Antingen beror det på att jag just fått mitt andra barn och är mitt i bo-processen eller så har jag bara ”öppnat pandoras ask” när det gäller att skaffa ett bo.

Inredning och Hemnet

Jag som många andra surfar gärna Hemnet på lediga stunder och vi har just börjat gå på lite husvisningar bara för att se hur det är… Fast en kan faktiskt lära sig ett och annat genom att göra det. Om inte annat uppskatta det vi har.

Jag är en sådan person som gärna löser saker själv, jag gillar att fixa. Men heminredning har inte varit något väldigt starkt intresse, det slog först ned som blixt från klar himmel när lilla T föddes i december 2015.

Blogg om att bo bra

I den här bloggen vill jag skriva om att gå på husvisningar, överstylade visningsobjekt, heminredning, fördelen att bo i hyresrätt, om att ansöka om lånelöfte, förkärlek för retroinredning med mera.

Jag heter Sofia arbetar som egen företagare med  SEO samt är utbildad konstnär. Jag bor med min man och två barn samt två katter i Göteborg. Följ med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *